Billiga DVD och Blu-ray-filmer

Här hittar du länkar till Internetbutiker som säljer billiga svenska och amerikanska DVD'er. Läs tipsen nedan om vilka länkar på sidorna som ger bäst pris. Gillar du film och DVD och använder WMC så är Toppfilm värd ett besök. Letar du efter filmer utgivna i andra länder (region 1 eller 2) så hittar du dom här.

Billiga DVD och Blu-ray-filmer - Webhallen

Webhallen är kanske mest kända för att sälja datordelar men dom är även riktigt bra på DVD och Blu-ray. Priserna tål att jämföras och frakten är endast 29 kr. Som på de flesta andra ställen kan du betala med faktura, d.v.s. du får en räkning med ditt paket. Lite äldre filmer hittar du billigt under Lagerrensning eller Kampanjer. Handlar du väldigt mycket så har dom även speciella förmåner i olika steg. T.ex. hittar du alltid utvalda produkter till ännu bättre priser om du kommer upp en nivå och når du t.ex. Guld så får du 20 kr i rabatt på frakten vilket betyder endast 9 kr i frakt för filmer.

Hitta billiga DVD-filmer hos Webhallen

Billiga DVD och Blu-ray-filmer - CDON

CDON är en av dom riktigt stora när det gäller DVD'er i Sverige. Självklart hittar du här alla nya filmer men dom har också väldigt bra priser på lite äldre DVD'er. Du kan alltid hitta flera titlar under hundringen. Håll utkik efter länkar t.ex. till Kampanjer, DVD-Rea, Nice Price, 2 för 99, 2 för 199 och t.ex. Köp 3 betala för 2 så hittar du rätt. Frakten är billig (29 kr) och du betalar enkelt med räkningen som medföljer ditt paket.

Hitta billiga DVD-filmer hos CDON

Billiga DVD och Blu-ray-filmer - Ginza.se

Ginza.se är kanske mest kända för att sälja skivor men dom säljer även DVD-filmer. Portot är f.n. 29 kronor för fyra DVD-filmer och då sänds dom hem till dig direkt utan att du behöver betala någon postförskottsavgift. Du hittar alltid DVD'er till riktigt bra reapris under rubriken Lagerrensning.

Hitta billiga DVD-filmer hos Ginza

 

Billiga DVD och Blu-ray-filmer - discshop.se

Även discshop.se har bra priser och ett stort utbud. Som hos de flesta andra så betalar du mot faktura, d.v.s. med räkningen som medföljer ditt paket. Frakten är 25 kr oavsett hur många filmer du beställer och beställer du för över 500 kr så är frakten fri. Förutom vanliga svenska DVD'er så hittar du även region 2 Import-DVD'er på deras sida. Deras billigaste filmer hittar du under rubrikerna Prisänkt, Utgående filmer eller Kampanj & Lågpris.

Hitta billiga DVD-filmer hos discshop.se

Billiga DVD och Blu-ray-filmer - WOW HD

Ett ställe med riktigt bra priser är WOW HD. Frakten är fri över hela världen vilket gör priserna ännu bättre. Deras absolut bästa priser hittar du i menyn under Fynd-källaren. Dom säljer filmer från flera länder så var noga att välja svenska versioner om du kräver svensk text och ljud.


Billiga DVD och Blu-ray-filmer - Import / Region 1 och 2

Om du köpt din DVD-spelare i en vanlig affär i Sverige, t.ex. ONOFF eller SIBA så kan spelaren oftast bara spela upp filmer från Europa, d.v.s. region 2-filmer. Alla butikerna ovan säljer sådana filmer. Har du däremot speciellt köpt en regionsfri spelare så kan du spela upp alla filmer som finns utgivna på DVD i världen. Sidorna nedan innehåller tips för dig som främst är ute efter filmer från andra länder.

Billiga DVD och Blu-ray-filmer - Import / Webhallen (Region 1 och 2) (Bäst!)

Hos Webhallen hittar du förutom filmer utgivna i Sverige (se ovan) även import-filmer från t.ex. USA och England. Eftersom butiken är svensk så riskerar du förstås aldrig problem med tullen. Något som är lite av deras specialité är Anime där utbudet är riktigt stort. Som vanligt ska du tänka på att inte alla DVD-spelare klarar av att visa andra filmer än region 2-filmer samt att du inte alltid får svensk text.

Hitta billiga DVD-filmer hos Webhallen

Billiga DVD och Blu-ray-filmer - Import / WOW HD (De flesta regioner)

Ett ställe som säljer filmer från de flesta regioner är som sagt WOW HD. Frakten är fri över hela världen och priserna är bra. Ofta har dom samma film i flera regioner vilket gör det enklare för dig att jämföra. En sak som är bra att veta är att många av deras region 2-filmer är importerade, d.v.s. dom har inte svensk text eller tal. Det är inte heller säkert att samma film från olika regioner har samma kvalitet. Tänk på att inte alla DVD-spelare klarar av att visa andra filmer än region 2-filmer samt att du inte får svensk text.

Tips! - Läs vad tullen säger

Funderar du på att importera billiga DVD-filmer från t.ex. USA så kan Tullen ha något emot det. Vill du va helt säker på att din Region 1-film kommer fram utan extra avgifter så är Webhallen eller CDWOW bäst. Hos utländska butiker utanför EU riskerar du alltid extra avgifter. Läs vad Tullen säger...

Tips! - Jämför innehåll och kvalitet på samma film i olika regioner

Samma film kan finnas utgiven i olika regioner men innehållet på discen behöver ändå inte vara samma. Det lönar sig att jämföra eftersom vissa länder klipper filmer, kvaliten kan vara olika, extramaterialet kan variera o.s.v. Ett bra ställe att jämföra detta på är Rewind.

Tips! - Begagnade DVD och Blu-ray-filmer

Kan du tänka dig att köpa begagnade filmer så kan Tradera vara ett bra ställe. Många fler ställen som säljer begagnade filmer hittar du på Sparalistans sida: Sälj gamla saker.

Tips! - Easter Eggs / Extramaterial

Sidan toppfilm.se har alltid koll på vad som kan va gömt på DVD'n du just köpte. Sannolikheten att du har nån DVD med hemligt extramaterial i bokyllan är riktigt stor. Toppfilm har även börjat skriva en hel del om WMC (Windows Media Center) och hur du använder det på en dator i vardagsrummet.

Har du andra tips som du vill dela med dig av eller kommentarer på den här sidan så är du vvälkommen att maila Sparalistan.

Sidan uppdaterades 2013-06-15

<< Startsidan _____ Sök på Sparalistans sidor