Skicka gratis SMS

Det finns flera ställen där du kan skicka SMS gratis. Här hittar du länkar till sidorna samt information om hur många gratis SMS du kan skicka. Du hittar även tips på vilka sidor du inte behöver prova.

Gratis SMS: Comviq Kompis (Bäst!)

Om du har ett kontantkort hos Comviq Kompis kan du skicka 5000 gratis SMS per månad samt ringa gratis till andra Comviq och Tele2-kunder. Loggar du in på deras sida kan du även skicka gratis SMS och MMS via internet och antalet gratis SMS/MMS via internet ökar om du t.ex. fyller på ditt kotantkort.

Förutom Kompis så har Comviq många fler prisplaner för abonnemang och kontantkort som kanske passar dig bättre, t.ex. om du ringer ofta till utlandet.

Comviq har flera gånger utmanats av konkurrenterna men hittills har dom varje gång kontrat med ett bättre erbjudande.

Gratis SMS: Telenor

Om du är kund hos Telenor så kan du skicka 30 gratis SMS per månad från deras sida. Första gången du loggar in så anger du ditt mobilnummer (endast Telenor-nummer fungerar) så skickar dom en engångskod med SMS till dig. Du kan spara dina vänners mobilnummer i en kontaktlista och något som är extra bra med deras gratis SMS-tjänst är att mottagaren alltid ser att SMS'et kommer ifrån dig.

Gratis SMS: Parlino.se (Ingen inloggning)

Parlino.se erbjuder dig att skicka två gratis SMS varje dag om du inte är kund och hela tio gratis SMS per dag om du är det.

 

Gratis SMS: smsme.se

Hos SMSMe kan du skicka 5 gratis SMS varje dag om du är medlem. För att kunna erbjuda gratis SMS så gör dom reklam för andra sidor genom nyhetsbrev och SMS till dig samt annonser på deras sida. Det är förstås gratis att bli medlem.

Skicka gratis SMS hos smsme.se

Gratis SMS: Fuska.se

Ytterligare en sida som erbjuder gratis SMS är Fuska.se. Sidan är bra men dom erbjuder endast 40 gratis SMS per timme för alla sidans besökare så risken är stor att tjänsten inte fungerar när du vill skicka ditt gratis SMS. När det fungerar så kan du skicka ett gratis SMS per dag.

Skicka gratis SMS hos Fuska.se

Gratis SMS: SMSLandet

smslandet säger sig erbjuda gratis SMS men det är inte riktigt sant. För att kunna skicka SMS gratis måste du själv utföra vissa saker. Har du inget emot det så fungerar det bra. För varje gratis SMS du vill skicka måste du tjäna in en kredit.

Skicka gratis SMS hos SMSLandet

Gratis SMS: GratisSMS.se

GratisSMS låter dig inte längre skicka gratis SMS utan motprestation. Om du blir medlem och går med i deras tävlingar och erbjudanden eller värvar nya medlemmar så kan du samla SMS-krediter som du sedan kan använda för att skicka gratis SMS. Att bli medlem är förstås helt gratis.

Skicka gratis SMS hos GratisSMS.se

Fler sidor med gratis SMS (Ej testade! Erfarenheter om de här sidorna tas tacksamt emot)

mobilt.org - 1 SMS per dag (Fungerar bra!) (Ingen inloggning)
SMSMeddelande

Jesper.nu
SkickagratisSMS.se

Tips!

• Om du uppmanas att ange ditt kreditkortsnummer på en okänd sida som erbjuder gratis SMS så gör inte det oavsett vad dom lovar.

• De svenska sidorna med Gratis SMS är oftast mer stabila än de utländska.

• En del sidor kräver motprestationer ifrån dig, t.ex. att hitta nya kunder. Det finns sidor som inte gör det så klarar du dig utan dom så är det förstås bäst.

• Ring aldrig upp ett nummer du fått SMS ifrån om du inte känner igen telefonnumret (gäller speciellt om SMS'et är på engelska). Telefonnumret kan gå till ett dyrt betalnummer.

• Läs tipsen nedan om vilka sidor med Gratis SMS du inte behöver pröva och vilka du ska undvika.

• Sidorna i rött nedan och med texten "Undvik" är sidor som du skall undvika. Dom är endast listade här för att du inte av misstag skå gå med där!

Tips! - Sidor som inte fungerar

Många sidor på Internet tipsar om gratis SMS. En del länkar fungerar medans andra inte gör det. Här hittar du några ställen som du inte behöver pröva.

• SMSUtopia (Kostar minst 75 kr per månad) (Undvik den här sidan!) Varning!

ICQ. Gratis SMS via ICQ fungerar inte. Vanligt ICQ fungerar förstås.

mtnsms. Fungerar inte.

Fonetastic. Fungerade bra förut men nu inte alls.

Hooya Nya medlemmar är inte välkomna och har inte varit på länge.

Spray.se SMS är inte längre gratis. (Kostar numera 25 kr per månad för 20 SMS)

1rstWAP Fungerar inte.

sms.ac Fungerar inte. (Undvik den här sidan! Svara inte på SMS eller mail)

passagen Gratis SMS via passagen fungerar tyvärr inte längre.

Webaid Gratis SMS fungerade förut men numera inte alls

Everyday. Sidan Everyday.com är numera nedlagd.

GetSMS Nya medlemmar är inte välkomna

• smstillalla.se Fungerar inte längre

SMSMeddelande.com Kostar pengar

SMSKing.se (Undvik den här sidan!) Varning!

X24SMS Fungerar inte.

GSMS Fungerar inte.

SaMeS.be Fungerar inte.

SMS.se Fungerade förut men inte längre.

Telia. Mina sidor hos Telia fungerar inte längre.

Tips! - Billigast mobiltelefoni

Om bindningstiden på ditt mobilabonnemang gått ut så kan det va värt besväret att kolla runt efter ett billigare alternativ. Numera kan du även behålla ditt gamla mobilnummer när du byter mobiloperatör.

För att hitta billigast mobiltelefoni så rekommenderas ett besök på Sparalistans sida om billig telefoni. Där hittar du några sidor som hjälper dig välja det billigaste alternativet för dig. Sidan Pricerunner kan också hjälpa dig hitta billigast mobiltelefoni.

Har du andra tips som du vill dela med dig av eller kommentarer på den här sidan så är du välkommen att maila Sparalistan. Tips om felaktigheter på den här sidan tas tacksamt emot!

Sidan uppdaterades 2013-06-16

<< Startsidan _____ Sök på Sparalistans sidor